Újabb közös sikersztorink! Henrietta levelét korábbi postunkban mutattuk be, amelyre aztán még csak  polgármesteri igéretet  kapott válaszra. Nos az megérkezett és szerintünk minden szempontból megnyugtató! Lesz tehát ivókút és reméljük betiltják a dohányzást. Gratulálunk!

From: Szabo Ilona
To: Tibor Németh
Sent: Thursday, May 21, 2009 11:32 AM
Subject: Ivókút létesítése

Farkas Henrietta részére
(farkas.henrietta@####.####)
 
Tisztelt Farkas Henrietta!
Hajdu László Polgármester Úrnak címzett, az EU Nádastó parki (Szerencs u.) játszótérre ivókút létesítésével kapcsolatos levelére az alábbi tájékoztatást adom:
A XV. kerületi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya az üggyel kapcsoaltosan tárgyalásokat folytat a Fővárosi Vízművekkel. A műszaki, kivitelezési egyeztetéseket és a megállapodást követően a jelzett játszótérre az ivókút megépítését - várhatóan még ez évben - az Önkormányzat megrendeli.
Tájékoztatom Önt továbbá, hogy a közterületi játszótereken történő dohányzás szabályozására vonatkozó rendelet tervezetet az Önkormányzat 2009. április hónapban elkészítette. A rendelet tervezet véleményzésére  az Önkormányzat honlapján felkértük a civil szervezetek vezetőit, valamint a kerület lakosait.
Az Önkormányzat Képviselő-testülete a rendelet tervezetet várhatóan 2009. június hónapban tárgyalja.
Kérem tájékoztatásom szíves elfogadását.
Tisztelettel:
Városüzemeltetési Osztály
Németh Tibor osztályvezető

 

szerintünk: (4,5/5)
szerintetek: (4/5)
szerintünk: (4,5/5)
szerintetek: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://allamidomar.blog.hu/api/trackback/id/tr261185312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viragimado 2009.06.17. 11:46:43

Nagyon jó, hogy létre hoztatok egy ilyen blogot. Kicsit zavaró viszont, hogy amikor egy postot megnyitok, egy nagy üresség látható, majd hozzabb scrollozás után jelenik meg a szöveg.
süti beállítások módosítása